Det er super vigtigt når du laver en aftagning af gellakken, at du ikke filer ned i den naturlige negl, da et eller flere af neglelagene bliver fjernet. Hvis du overfiler kan neglene risikere at blive tyndere og svagere, det øger også risikoen for brud og revner i neglene. Overfilning kan gøre rigtig ondt. Samt risiko for infektioner eller betændelse, hvis du filer for tæt på neglebåndene.

 • Du må aldrig blive utålmodig og hive eller pille gellakken af. Det kan godt være fristende bare at rive det af, men det giver altså skader i neglen. Vi skal huske at passe godt på vores naturlige negle.
 • Når du bruger rosenpinde eller neglebåndsskubber til at aftage produktet, er det super vigtigt, du ikke skraber for hårdt og voldsomt på neglen. Det skal gøres forsigtigt.
 • Removeren må ikke sidde på i for lang tid, da det kan begynde at hærde produktet igen.

Det kan være normalt at dine negle kan føles lidt svage efter aftagning af produktet. Men bare rolig, det er helt normalt. Efter ca. et døgn, bliver de sig selv igen.

Husk ALTID at afslutte med neglebåndsolie.

STEP BY STEP – AFTAGNING AF GEL POLISH

 1. Fil forsigtigt Top Coaten og noget af Color Coaten af
  Start med at forsigtigt file top coaten en del af farve coaten af. Pas på at du ikke filer ned til din naturlige negl, og sørg for ikke at lægge pres på, når du filer.
 2. Soak Off
  Tag en fnugfri wipe og hæld masser af vores Professionel Soak Off Remover på wipen.
  Pak neglen ind i wipen og tag vores Soak Off klemme på.
  Lad det sidde i 10-12 minutter. Vigtigt at det ikke sidder i for lang tid, da det kan gå ind og hærde produktet igen.
 3. Skrab gellakken forsigtig af:
  Pak kun en negl ud af gangen og skrab produktet af med en rosenpind. Hvis du pakker alle negle ud på en gang, kan du risikere at produktet hærdes igen.
  Når du skraber den opløste gellak af, er det vigtigt, du ikke lægger pres i, da det kan skade naturneglen. Hvis produktet ikke er opløst nok, til du forsigtigt kan skrabe det af, skal du tage en wipe igen og vade den godt ind i removeren & sætte en klemme på. Lad det sidde i et par minutter mere.
 4. Buf let resterne af:
  Hvis der stadig sidder lidt rester på neglen, kan du skånsomt tage bufferen og buf det sidste af neglen, indtil du har fået en ren negleplade igen.
 5. Afslut med negleolie:
  Ved sidste trin skal du afslutte med negleolie, både ved hunden rundt om neglen, men også på selve neglepladen.
Tilbage til blog