Ofte stillede spørgsmål

Tjek vores FAQ, hvor du finder svar på vores kunders ofte stillede spørgsmål.

Husk at du også kan stille spørgsmål og finde svar i vores Facebook Community.

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål til vores produkter

Produktrelaterede spørgsmål

Hvordan får jeg gel polish eller polygel af?

Aldrig pil eller hiv produktet af, dette kan skade dine naturlige negle, fordi du hiver neglepladerne med dig. Benyt dig af vores aftagning kit, og se vores guide inden du går i gang.

Kan man lave opfyldning med gel polish?

Nej det kan du ikke. Man skal lave en aftagning af det gamle produkt, bagefter kan du tage nyt på.

Du kan godt lave opfyldning med polygel.

Hvorfor bobler mine negle?

Dette sker hvis du har lagt et for tykt lag gel polish på, så kan det nemlig ikke hærdes fuldt ud i uv lampen. Når det kun er overfladen der bliver hærdet, så vil det nederste produkt fordampe & trænge sig op til overfladen.

Hvorfor løsner neglene sig efter jeg har lagt gel polish på?

Hvis gellakken begynder at løsne sig fra neglepladen, kan en af grundene være: Du er kommet til at få produkt på huden/neglebåndet. Du ikke har renset neglen med cleanser godt nok inden der kommer gel på. Hvis der fx ligger støv eller fnug kan gelen løsne sig. Hvis du ikke har fjenet eller skubbet neglebånene op, & produktet rammer, vil det også begynde at løsne sig efter et par dage.

Ødelægger det mine negle at have gel polish på?

Nej tværtimod. Når du har gellak på beskytter det faktisk mod ridser osv. Men vær opmærksom på aftagningen skal udføres korrekt, og at du ikke må hive eller selv pille gellaken af!

Har mine negle brug for at ånde, og holde pause?

Nej, negle består af døde hornlag, så neglen ånder ikke uanset om du har vores gallak på eller af.

Hvorfor føles det som om mine negle brænder i maskinen?

Den brændende følelse sker når gellaken hærder inde i maskinen, det er meget normalt det kan mærkes. En let brændende eller prikkende fornemmelse under UV-hærdning af gel negle er normalt ikke farlig og ses ofte som en almindelig reaktion på UV-lyset. For de fleste mennesker er denne ubehagelige følelse mild og midlertidig, og den forsvinder efter hærdningen er afsluttet.

Hvorfor løsner gel polishen sig på spidsen af min tip?

Gellak, der løsner sig på neglespidserne, kan skyldes dårlig forberedelse, utilstrækkelig dækning ved neglespidserne eller gentagen neglebelastning. Korrekt forberedelse, grundig påføring og undgåelse af neglestress kan hjælpe med at forhindre dette problem.

Hvor længe holder gel polish og polygel?

Holdbarheden af gel polish og polygel varierer afhængigt af flere faktorer, herunder din livsstil og neglens tilstand. Generelt kan gel polish holde sig pænt i 2 til 3 uger, mens polygel kan vare længere, ofte op til 4 uger eller mere, på grund af sin holdbare natur. Regelmæssig vedligeholdelse, forsigtig håndtering og korrekt pleje kan forlænge holdbarheden. Det er også vigtigt at undgå overdreven udsættelse for vand og hårde kemikalier samt at undgå at bruge neglene som værktøj for at bevare deres skønhed og styrke.

Kan en neglebider bruge gellak?

Ja. Det vil faktisk være en super god ide da dine negle bliver mere stærke og modstandsdygtige. Gel polish kan styrke neglene og reducere risikoen for neglebidning ved at skabe en stærkere overflade. Det er vigtigt at anvende gel polish korrekt og undgå at bide på dem, da det kan beskadige belægningen.

Hvor lang tid skal negle have i maskinen?

Både base coat, color coat & topcoat skal have 60 sek i maskinen. Hvis det ikke er helt tørt her, kan du eventuelt hærde dem på 60 sek mere. VIGTIGT: For alle lag, undtagen top coaten, er det almindeligt, at der dannes et sticky layer (klistrende lag) efter hærdning i UV lampen. Det er helt normalt, det må ikke tørres væk!

Kan jeg bruge gel polish hvis jeg er gravid?

Det anses generelt for at være sikkert for gravide, at benytte gel polish og polygel under graviditeten. Men det er vigtigt at bemærke, at der er nogle potentielle risici forbundet med at bruge enhver form for neglelak, herunder gel-neglelak eller gel polish, under graviditeten. Hvis du er i tvivl så altid kontakt din læge.

Hvad er forskellen på gel polish og neglelak?

Gel polish adskiller sig fra almindelig neglelak ved, at den kræver hærdning under en UV-LED lampe, hvilket giver længere holdbarhed og en skinnende finish. Almindelig neglelak lufttørre og kræver ingen særlig hærdning. Gel polish er mere modstandsdygtig over for skader, mens almindelig neglelak ofte er mere skrøbelig og nemt kan krakelere. Fjernelse af gel polish kræver normalt acetone, mens almindelig neglelak fjernes nemt med neglelakfjerner.

Hvordan får jeg mine negle til at holde længere?

For at forlænge holdbarheden af dine gel negle bør du undgå at bruge neglene som værktøj, anvende negleolie regelmæssigt for at holde dem fleksible, og undgå eksponering for hårde kemikalier uden beskyttelse. Desuden er det vigtigt at undgå overdreven udsættelse for vand og bruge handsker under huslige opgaver. Og HUSK altid at lave en god Prep!

Fandt du ikke svar?

Tøv ikke med at kontakte os.
Vores kundeservice sidder klar til at besvare dine spørgsmål.