Se og lær hvordan du forbereder neglene til påføring af produkt for at opnå negle med lang holdbarhed.

OM PREP AF NEGLE

Denne guide er første trin på din vej til at lave smukke negle. Lær hvordan du opnår negle med lang holdbarhed ved at udføre en korrekt negleprep.

Er en prep vigtig?

JA! Noget af det vigtigste for god holdbarhed er preppen. Hvis produktet ikke kan hæfte ordentligt til neglen, vil produktet falde af.

Husk efter du har lavet en prep, er det vigtigt du/eller noget slet ikke rører neglen. Bare det mindste støvkorn kan være med til at negle ikke når den forventede holdbarhed.

Hvorfor holder mine negle ikke?

En af de store grunde til at du vil føle dine negle ikke holder optimalt, er at preppen ikke er blevet gjort ordentligt. For at få en super god holdbarhed, er det virkelig vigtigt at preppen er blevet lavet meget grundigt.

Hvordan laver man en prep?

Her går man simpelthen ind og fjerner alle de døde hudceller, neglebånd, snavs og de naturlige olier fra neglene. Når dette er gjort grundigt, er neglene klar til produkterne.

Step By Step – PREP

 • 1. Vask hænder
  Det første vi skal gøre, inden vi begynder at lave negle, er at vaske hænderne. Det er en rigtig god ide at benytte sig af handsker når du går i gang med at lave negle både hygiejnemæssigt og for at beskytte din hud mod produkter.
 • 2. Skubbe neglebåndene
  Nu skal vi til at skubbe neglebåndene forsigtigt op, vi skal sørge for at fjerne alt den døde hud ved neglebånds kanten. Hvis man ikke får fjernet alt den døde hud, vil gel polishen ikke holde optimalt.
 • 3. Fjern neglebånd
  Efter vi har gjort det, skal vi finde vores neglebåndsklipper, her er det vigtigt vi klipper neglebåndene forsigtigt af.
 • 4. Buffe neglen
  Herefter skal vi til at buffe neglen matte, det er vigtigt du ikke lægger for meget pres i når du filer, men du kun buffer let på overfladen. Du kan eventuelt file din naturlige negle form til, hvis du ønsker det.
 • 5. Rens med cleanser
  Nu skal vi finde vores cleanser & fugtfrie wipes. Så skal vi have cleanser på vores wipes. Vi skal sørge for at vi får alt støv, snavs og andet skidt på neglene væk. Hvis der bare sidder det mindste støvkorn på neglen, når vi påfører produktet, kan det være med til at løsne gellaken. Efter vi har renset med cleanser, er det meget vigtigt vi ikke røre neglene, så der ikke kommer fedtstoffer på.
 • 6. Primer
  Til sidst er det en rigtig god ide at bruge vores ultrabond primer. Du skal lægge et tyndt lag primer på neglen, og lade den lufttørre i 60 sekunder.

Når dette er gjort, er neglene klar til påføring af produkt.

Tilbage til blog