Se og lær hvordan du forlænger neglene med polygel og opnår længere & smukkere negle. Vi guider dig gennem processen.

KORT OM POLYGEL

Polygel er også kendt som akrylgele, det er egentlig ligemeget hvad du kalder det, produktet er det samme. Polygel er en blanding af akryl og gele. Det skal hærde under en UV/LED lampe.

Det er super let at arbejde med, da du kan bruge alt den tid du har brug for. Det lufttørrer nemlig ikke ligesom akryl, og det er ikke lige så flydende som gele, så du har altså god tid til at støbe den perfekte form.

Konsistensen på akrylgelen er meget fast, så der skal bruges cleanser for at forme produktet. Du skal dyppe penslen i vores cleanser og bagefter dyp lidt af på en ren wipe. Husk at gøre det løbene, når du er i gang med at forme polygelen. Når penslen er fugtig, er du klar til at forme polygelen.

Når vi skal forme produktet er det vigtigt, vi ikke tager penslen og skubber produktet rundt. Men at vi blidt dupper produktet rundt på neglen.

Inden du går i gang med påføring af Poly Gel, så se vores guide: Step 1 PREP af negle.

Efter vi har lavet en grundig PREP skal vi til at påføre Poly Gel.

 • Hvis du er nybegynder vil jeg helt klart anbefale at du tager en negl af gangen. Det kan godt være det kommer til at tage lidt længere tid, men så er du sikker på at resultatet bliver rigtig godt.
 • Husk hvis du rammer huden med produktet, skal du fjerne det med det samme, tag en rosenpind eller remover pen og fjern det fra huden.
 • Når vi skal støbe negle, så er det super vigtigt at vi laver noget der hedder apex. Apex er den tykkeste del af neglen, som skal ligge i midten på neglen. Apex giver stabilitet og holdbarhed til neglen. Apex er normalt formet som en lille bue på neglen. En korrekt apex bidrager altså til at give styrke og holdbarhed til neglen, så den ikke knækker eller sprækker let.

STEP BY STEP - FORLÆNGELSE MED POLYGEL PÅ SKABELON

Efter du har lavet din PREP, kan du begynde at påføre produktet.

 1. Skabelon
  Tag skabelonen ind under din negl, sørg for der ikke er luft imellem neglen og skabelonen.
 2. Base Coat
  Påfør et tyndt lag base coat, gnub Base Coaten godt ind i neglen. Når du er tilfreds med det lag, du har lagt, skal det have 60 sekunder inde i UV/LED lampen.
  Det er helt normalt, at der kommer et sticky layer (et klistret lag) efter hærdning. Du må ikke fjerne det, da det hjælper det næste lag med at hæfte sig fast.
 3. Polygel forlængelse af neglen
  Pres en lille perle ud af polygelen, tag vores polygel 2i1 værktøj og brug spartelen til at tage akryl gelen med.
  Akryl gelen skal placeres i overgagen fra neglens kant og skabelonen.
  Tag din polygel 2i1, og brug siden hvor der er en pensel. Husk at dyppe penslen i vores cleanser og bagefter dyp lidt af på en ren wipe. Når penslen er fugtig, er du klar til at forme polygelen.
  Nu skal du forme den ønskede negleforlængelse. Husk at polygelen skal være i kontakt med den naturlige negl.
  Når du er tilfreds med resultatet, så hærd i 60 sekunder i UV-lampen.
  Tag forsigtigt skabelonen af.
 4. Polygel på hele neglen
  Pres en perle ud af polygelen, denne gang skal der være nok produkt til at kunne dække hele neglen. Placere polygelen midt på neglen med din spartel.
  Dyp penslen i vores cleanser og dub lidt på en ren wipe, så penslen ikke er helt våd.
  Start med at dyb noget af produktet ned mod neglebånds kanten, sørg for at det bliver et jævnt og tyndt lag. Produktet må ikke ramme huden, hvis det sker, skal du fjerne det med eventuelt vores remover pen eller en rosenpind.
  Efter du er tilfreds med påførelsen oppe ved neglebånds kanten, skal du arbejde videre ned af neglen. Sørg for at produktet bliver fordelt pænt og lige på neglen.
  Når du er færdig, skal du hærde 60 sek inde i maskinen.
 5. Fil og klargør
  Når din Polygel er 100% hærdet, skal du tørre sticky layeret (det klistrede lag) af med cleanser.
  Nu skal vi til at file neglen pæn. Start med at fil formen til, når du er tilfreds med dette, skal du file på hele neglepladen, til den bliver jævn og pæn.
  Afslut din filing med at buffe hele neglen glat.
  Tag en wipe med masser af cleanser på, og få alt støvet og skidtet væk fra neglen.
 6. Color Coat
  Hvis du ikke ønsker en gel polish farve, men bare den farve din valgte polygel har, så skal du springe videre til step nummer 7.Påfør den valgte farve i et tyndt lag, husk at forsegle neglens frie kant.Den skal hærde i 60 sekunder under UV/LED lampen.Læg andet lag på samme måde, og hærd i 60 sekunder igen. Måske er der behov for et 3. lag, hvis den farve du har valgt ikke er så pigmenteret. Her gør du det samme som ved de andre lag color coat du har lagt.
 7. Top Coat
  Påfør et tyndt lag top coat, husk at forsegl tippen af din negl, det lukker gellakken til. Hærd din topcoat i 60 sekunder inde i din UV/LED lampe.
 8. Negleolie
  Færdiggør med at massere negleolien rundt om neglebåndene og huden omkring neglene, samt under neglene.

Og voila, nu har du flotte negle.

Hvordan blev dit resultat? Del gerne dit resultatet med os i vores Facebook gruppe.

Tilbage til blog