Kort viden om negle

  • Negle består primært af keratin celler. Keratin er også det samme stof, der findes i hud & hår. Keratinen giver neglene mere styrke.
  • Det tager ca. seks måneder for neglen at vokse fra roden til spidsen. Negle vokser cirka 1 mm om ugen.
  • Det er super vigtigt at pleje neglene for at holde dem stærke og sunde, lige meget om du har produkt på hunden eller ej. Bare med neglebåndsolie kommer du langt.
  • Dine negle kan faktisk afsløre vigtige oplysninger om helbredet. Hvis der nu er mærker eller pletter på neglene, kan det indikere en mangel på næringsstoffer.
  • Det er vigtigt hvis du skal bruge dine negle redskaber på andre, at du spritter dem rigtig godt af, da der kan opstå infektion.
  • Beskyt dine negle så meget som muligt. For eksempel når du skal gøre rent, så tag et par handsker på, og generelt når man udfører opgaver der kan beskadige dine negle.

KAN NEGLEPRODUKTER ØDELÆGGE MINE NEGLE?

Dine negle bliver IKKE “ødelagt” af negleprodukter, kun HVIS du ikke følger vores guides & laver dem ordentligt.

Det er meget vigtigt, du laver en aftagning af negle korrekt & ikke filer alt for voldsomt & hårdt ned i dine naturnegle. Hvis du kommer til at gøre dette, så vil du opleve at neglene kan være meget ømme & måske lidt røde i det. Her er det en god ide at pleje negle med masser af negleolie hver dag.

Ligeledes er det vigtigt, du laver påføringen af produktet ordentligt. Du må ikke være for hård mod neglene, når du skal skubbe dine neglebånd op og fjerne det døde væv. Altid vær forsigtig når du arbejder med værktøjer til neglene.

SKAL NEGLENE HAVE LUFT?

NEJ! Det er bare en myte. Neglene har ikke brug for en pause fra produkterne. Du kan sagtens have negleprodukter på dine negle, lige så lang tid du vil. Neglene består af keratin, som altså er dødt, og af den grund behøver de ikke få luft.

Tilbage til blog