Det er meget normalt at føle sig usikker og irriteret, når man står overfor noget, der er svært eller nyt. Her er nogle gode råd du kan følge for at komme i gang med at lave flotte negle.

  1. Se alle vores læringsvideoer & læs om hvordan du gør, inden du går i gang med at prøve dig frem. Det kan gøre hele negle projektet lettere og mere overskueligt at komme i gang med.
  2. Tag en negl af gangen! Hvis du er nybegynder, er det en rigtig god ide, du starter med at påføre produktet på en negl af gangen. Sådan du kun fokusere på en ting af gangen.
  3. Søg dig frem til svarene! Husk du kan altid kontakte vores kundeservice og se vores guides.
  4. Forsæt med at øve, når du først er kommet ind i en rutine med alle teknikkerne, så er det bare det fedeste at lave negle.

Husk at det tager tid og tålmodighed at mestre noget der er svært, men med en positiv tænkning & en god vilje til at lære nye ting, kan du opnå det resultat du ønsker.

Øvelse gør mester. Det kan tage lidt tid at lære teknikkerne til at lave professionelle negle. Godt råd, er at starte med at øve på en eller 2 negle, indtil du er blevet mere sikker i processen, & arbejd derefter hen imod at lave hele hånden på en gang.

For at komme i gang med at lave negle, skal du først & fremmest have nogle materialer & værktøjer. Er du i tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.

Tilbage til blog